Suntem recunoscători pentru fiecare donație primită! Mai jos puteți alege modalitatea de donare: plata prin card online, PayPal sau transfer bancar direct.

Plată online cu card

Fiecare donație contribuie la asigurarea de servicii esențiale de suport psihosocial pentru copiii afectați de cancer, pacienți de pe secțiile de oncopediatrie din țară. Zilnic suntem alături de acești mici eroi, dar și de familiile acestora, greu încercate de un diagnostic atât de crud. Îi sprijinim constant și după finalizarea tratamentului, iar împreună celebrăm reușitele în fața bolii în cadrul galelor și taberelor pe care le organizăm în onoarea tinerilor supraviețuitori de cancer, membri Comunității Temerarii.

Credeam în puterea faptelor mici care determină schimbări mari, de aceea o donație nu este niciodată prea mică. Împreună suntem mai puternici! Suntem recunoscători pentru fiecare donație primită!

Ne poți susține ativitatea prin:

Transfer Bancar

O altă metodă pe care o punem la dispoziție, este transferul bancar. Donațiile se pot face în următoarele conturi.

  • LEI / RON = IBAN: RO89 BTRL 0130 1205 9428 89XX
  • EURO = IBAN: RO38 BTRL 0130 4205 9428 89XX
  • GBP = IBAN: RO48 BTRL 0130 7205 9428 89XX
  • USD = IBAN: RO72 BTRL 0130 2205 9428 89XX
  • CHF = IBAN: RO58 BTRL CHFC RT00 9428 8901

PayPal

SMS

Poți dona 2 euro lunar trimițând textul CANCER la 8844. Rapid și la îndemână, donațiile provenite în urma SMS-urilor ne ajută să ne continuăm activitatea în spital alături de copiii și adolescenții afectați de cancer.

BT Pay

Poți face o donație direct prin aplicație utilizând secțiunea special dedicată ONG-urilor. Ne poți repera ușor după logo. 

Untitled design 6

Cutii de donație

Cu siguranță ai observat în unele dintre magazinele tale preferate cutiile de donații Little People personalizare cu supereroul copiilor, Leul Curajos. La fiecare mică donație, Leul Curajos de pe aceste urne zâmbește și mai mult.

rsz 19w4a4974 2
rsz 29w4a1933

Redirecționează 3.5%

Redirecționează 3,5% din impozitul anual pe salariu către activitățile noastre. Descarcă formularul pre-completat cu datele noastre și depune-l la Agenția de Administrare Fiscală de care aparții. Sau îl putem depune noi în numele tău, trebuie doar să ne trimiți formularul pe adresa Calea Mănăștur nr. 42B, 400372, Cluj-Napoca. Îți stăm la dispoziție pentru orice întrebări ai avea! Termenul de depunere este 25 mai.

Mulțumim pentru încredere!

Formular 230 Asociatia_Little People 2023.pdf

Formularul poate fi completat și digital, accesând următorul link:

www.thelittlepeople.ro/ro/redirectioneaza-35-form/

Redirecționează 20% din impozitul companiei

Modalitatea de redirecționare este simplă: Codul fiscal permite ca 20% din impozitul pe profit al unei companii să fie redirecționat către un ONG (în loc să ajungă în conturile statului român). Redirecționarea nu are costuri suplimentare pentru companie și se face printr-un contract de sponsorizare care trebuie semnat și plătit până la sfârșitul anului calendaristic. Puteți descărca contractul de sponsorizare de pe linkul de mai jos.

Acest tip de sponsorizare nu presupune alte cheltuieli suplimentare și nu afectează profitul net al companiei. Sponsorizarea este total deductibilă din impozit, daca se respecta limitele impuse de Codul fiscal (să nu depășească 20% din impozitul pe profit sau 5 la mie din cifra de afaceri).

Plata trebuie efectuată până la 31 decembrie, pentru a se considera parte din anul fiscal în curs, altfel va fi considerată sponsorizare aferentă anului următor.

Prin sprijinul oferit, susțineți activitățile zilnice ale Asociației în beneficiul copiilor și adolescenților bolnavi de cancer în 11 centre oncopediatrice din România și Republica Moldova.

Descarcă contractul de sponsorizare 

contract_de_sponsorizare_little_people.pdf

Redirecționarea impozitului prin formularul 177

Prin Ordinul Nr. 1679/2022 din 20 septembrie 2022, ANAF pune la dispoziția companiilor o nouă procedură pentru efectuarea de sponsorizări prin redirecţionarea impozitului pe profit sau pe venit în cazul microîntreprinderilor, RETROACTIV, pe anul anterior.

Astfel, companiile care nu au făcut sponsorizări, sau nu au atins pragul de 20% din impozit, au acum la dispoziție modalitatea de a redirecționa retroactiv impozitul către o organizație non-profit prin completarea formularului 177.

Prin intermediul acestei proceduri, chiar dacă impozitul a fost deja plătit către statul român, ANAF va redirecționa către noi suma respectivă.

La fel ca și în cazul sponsorizărilor normale, e nevoie de semnarea unui contract de sponsorizare, care poate fi descărcăt de aici.

Dăruiește-ți ziua de naștere

De ziua ta poți tu însuți să faci un cadou special copiilor curajoși din spitale. Cum? Devino fundraiser Galantom și încurajează-ți prietenii să doneze cauzei pe care o susții. Împreună îi învățăm pe copii aflați la tratament să pună „Nu Mi-e Frică!” în fața bolii.

Gestul tău se traduce în suport specializat oferit copiilor și adolescenților bolnavi de cancer, activități terapeutice livrate zilnic pacienților, crearea de proiecte de suflet care să vină în întâmpinarea nevoilor esențiale ale acestor mici eroi. ?

Care sunt pașii de urmat?

1. Crează-ți o pagină de fundraiser pe platforma Galantom, direct de aici https://ziuata.galantom.ro/fundraising_pages/create?id_project=92.

2. Noi te vom contacta și îți vom trimite link-ul paginii pentru ca tu să o promovezi.

3. Tu distribui link-ul paginii în rândul prietenilor tăi și îi încurajezi să doneze.

Responsabilitate și transparență