termenii și condițiile - Asociația Little People

termenii și condițiile

Asociația Little People România (denumită în continuare noi/magazinul) este o organizație nonprofit înregistrată în România, adresa: Calea Mănăștur nr. 42B, Cluj-Napoca, județul Cluj, România, cod poștal 400372, număr de înregistrare 93/2002, CUI 14920760, nr. de tel. 0758.238.841, email: contact@thelittlepeople.ro. Operăm website-ul www.thelittlepeople.ro (denumit în continuare website) unde se afla și magazinul online: https://www.thelittlepeople.ro/ro/magazin/. 

Acestea sunt Termenii și Condițiile care guvernează comenzile și cumpărăturile făcute prin intermediul website-ului https://www.thelittlepeople.ro/ro/magazin/. Aceste condiții se aplică separat fiecărei comenzi făcute. Cu excepția cazurilor în care doriți acest lucru, termenii și condițiile prezente nu constituie bază pentru tranzacții viitoare. Prin confirmarea pe website a comenzii, sunteți de acord cu Termenii și Condițiile prevăzute în acest document. 

Vânzătorul – este Asociația Little People România 

Cumpărătorul/Clientul – persoană fizică sau juridică care plasează o comandă. 

Produsele – bunurile comercializate de vânzător pe site-ul web https://www.thelittlepeople.ro/ro/magazin/ 

Magzin – https://www.thelittlepeople.ro/ro/magazin/ 

Plata comenzii – în acest moment acceptăm doar plata cu cardul bancar. Plata se face în momentul finalizării comenzii. În momentul în care confirmați tranzacția, aceasta va fi procesată de către furnizorul de servicii de plăți online EuPlătesc.ro (EuroPayment Services SRL). Confirmând tranzacția sunteți de acord ca furnizorul să debiteze contul dvs. cu valoare comenzii. 

Livrarea produselor – livrearea produseleor se face prin Fan Curier. Costul transportului este 15 lei în localitățile unde firma de curierat are acoperire și va fi adăugat comenzii în momentul finalizării. În cazul în care serviciul de curierat nu acoperă localitatea de livrare, se va contacta clientul pentru a i se comunica costul aproximativ al transportului având în vedere kilometri suplimentari. 

Date cu caracter personal 

Pentru a finaliza o comandă, este necesar să ne furnizați date cu caracter personal precum nume, număr de telefon, adresă, adresă de email. Vom folosi aceste date pentru a procesa comanda dvs. Este responsabilitatea dumneavoastră să ne furnizați date corecte și complete. Pentru procesare plății, va trebui să furnizați datele cardului bancar cu care urmează să faceți plata, iar acestea vor fi transferate furnizorului de servicii EuPlătesc.ro (EuroPayment Services SRL) și datele vor fi colectate și procesate în siguranță de către acesta. Este responsablitatea dumneavoastră să vă informați cu privire la Termenii și Condițiile EuPlătesc.ro (EuroPayment Services SRL), care sunt diferite de cele ale website-ului pentru a vă asigura că sunteți de acord cu modalitatea de procesare a datelor cu caracter personal în momentul în care faceți o plată. Nu vom transmite datele dumneavoastră către o terță parte decât cele prevăzute în Politica de Confidențialitate. Politica de confidențialitate, pe care o găsiți aici: http://www.thelittlepeople.ro/ro/politica-de-confidentialitate/ face parte din prezentul Termeni și Condiții și acordul dumneavoastră înseamnă și acordul pentru modalitatea de folosire și protejare a datelor cu caracter personal. 

Returnarea produselor: În conformitate cu OUG 34/2014, produsele cumpărate de pe website-ul nostrum pot fi returnate în termen de 14 zile calendaristice fără invocarea niciunui motiv și fără a suporta alte costuri decât cele de livrare. Dacă doriți să vă returnați produsele, vă rugăm să ne contactați prin email la contact@thelittlepeople.ro, prin telefon la 0758.238.841 sau prin poștă la adresa Calea Mănăstur, număr 42B, Cluj-Napoca, județ Cluj, România, cod poștal 400372. Produsele pot fi returnate doar dacă nu prezintă urme de uzură, asamblare, zgârieturi, lovituri, pete și nu sunt deteriorate. Returnarea prețului se va face în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului returnat. 

Adresa de web a Autorității Naționale pentru Protectia Consumatorilor: https://anpc.ro/ 

Asociația Little People își rezervă dreptul de a modifica acești termeni și condiții fără îndeplinirea unor alte formalități.