Redirecționează 3,5% - Asociația Little People

Redirecționează 3,5%

Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit către Little People

Cu ajutorul tău, timpul petrecut în spital de copiii bolnavi de cancer poate să însemne grijă și atenție din partea unei echipe de specialiști dedicați, activități terapeutice și educaționale, suport psihologic față în față și online.

Acum, la început de an, redirecționează 3,5% din impozitul pe venit către Asociația Little People România și susține proiectele noastre dedicate acestor copii curajoși. Este cea mai simplă și accesibilă modalitate prin care te poți implica: nu presupune costuri din partea ta, ci doar 3 minute pentru a completa online sau fizic formularul 230.

La fel ca în fiecare an, ne putem ocupa noi de depunerea formularelor la sediile ANAF din țară. Tot ce trebuie să faci este să iei legătura cu noi și să găsim cea mai bună variantă pentru tine.

Detalii importante despre formularul 230:

  • Termenul de depunere este 25 mai al anului curent. Dacă vrei să depunem noi formualrul în numele tău, te rugăm să te asiguri că formularul ajunge la noi în timp, până la 1 mai, pentru a avea suficient timp să-l depunem.
  • ANAF acceptă completarea digitală a formularului prin mijloace electronice de transmitere la distanță (este valabil și formualrul scanat).
  • Poți alege să redirecționezi doi ani la rând impozitul pe venit, prin bifarea unei căsuțe pe formualr, astfel încât anul viitor nu va mai fi nevoie să completezi formularul.

Formularul 230 se completează și se depune de către persoanele fizice care realizează venituri din România:

  • venituri din salarii și asimilate salariilor;
  • venituri din pensii (doar pensiile peste 2000 RON net se impozitează);
  • venituri din activități independente/activități agricole, impuse pe bază de normă de venit; – venituri din activități independente realizate în baza contractelor de activitate sportivă, pentru care impozitul se reține la sursă;
  • venituri din drepturi de proprietate intelectuală, altele decât cele pentru care venitul net se determină în sistem real;
  • venituri din cedarea folosinței bunurilor, pentru care venitul net se determină pe baza cotelor forfetare de cheltuieli sau pe baza normelor de venit.

Completarea formularului este posibilă în două variante:

Completare fizică – prin tipărirea și completarea declarației 230 de aici, după care îl poți depune la ANAF-ul din localitatea de domiciliu. Aici gasești datele de contact ale fiecărui sediu ANAF din țară. Depunere la ANAF o putem face noi în numele tău, dar trebuie să ne trimiți formularul fizic la adresa din Cluj-Napoca, Calea Mănăștur nr. 42B, cod poștal 400372 sau scanat la contact@thelittlepeople.ro până în 30 aprilie.

Completare digitală – prin completarea și semnarea formularului online. Semnarea declarației se face direct pe ecranul touchscreen sau cu ajutorul mouse-ului. După ce completezi datele tale, formularul generat se va trimite automat către noi, iar noi îl vom depune la ANAF. Formularul poate fi completat online pe linkul de mai jos.

Dacă completezi Declarația unică, acestea sunt datele pentru a redirecționa 3,5% din impozitul pe venit: Asociația Little People România, cod fiscal 14920760, IBAN: RO89 BTRL 0130 1205 9428 89XX

Dă de veste familiei, prietenilor sau colegilor tăi despre aceasta posibilitate, orice mic ajutor contează foarte mult!

Pentru preluarea formularelor, sau pentru orice alte detalii, îți stăm cu drag la dispoziție: contact@thelittlepeople.ro sau la telefon 0758238841.

Adresa poștală: Cluj-Napoca, Calea Mănăștur nr. 42B, cod poștal: 400372