TRELLEBORG AUTOMOTIVE DEJ - Asociația Little People

TRELLEBORG AUTOMOTIVE DEJ

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”1430″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Suntem recunoscători pentru parteneriatul cu Trelleborg Automotive Dej inițiat în 2013 pentru desfășurarea programelor asociației în cadrul celor două secții oncopediatrice din Cluj-Napoca respectiv Institutul Oncologic Prof. Dr. Ion Chiricuță și Clinica de Pediatrie II precum și desfășurarea activităților legate de comunitatea locală a tinerilor supraviețuitori, membrii Clubului Temerarii.

Astfel cu sprijinul Trelleborg, am fost zilnic alături de copiii și adolescenții bolnavi de cancer din cele două secții din Cluj-Napoca cu activități menite să ridice complianța la tratament și să-i ajute în procesul de acomodare cu mediul de spital și situația de boală. Mai mult am avut ocazia să organizăm sesiuni de training intensiv pentru voluntari, sesiuni științifice în domeniul oncopediatriei dedicate comunității naționale și internaționale de specialiști, evenimente naționale dedicate comunității Temerarii precum tabăra de vară și gala de Crăciun unde au participat peste 200 de supraviețuitori din România, Republica Moldova, Cehia sau Polonia, ateliere și sesiuni de dezvoltare personală dedicate membrilor comunității Temerarii. Cel mai recent proiect realizat în cadrul parteneriatului este renovarea și dotarea camerei de joacă din cadrul secției de oncopediatrie a Institutului Oncologic Prof. Dr. Ion Chiricuță Cluj-Napoca, unde pentru prima dată în România, separat de spațiul renovat de joacă al copiilor, spitalul beneficiază și de un spațiu dedicat și creat special pentru adolescenți, unde aceștia se pot simți în control, bucura de intimitate, ține legătura cu ceilalți tineri de vârsta lor având sisteme de suport corespunzătoare și unde au posibilitatea de a simți că dețin acel spațiu care oferă sentimentul de ,,acasă”- foarte important mai ales pacienților spitalizați pe perioade lungi, nedeterminate.

TrelleborgVibracoustic este leader în furnizarea de soluții anti-vibrație pentru autovehicule și vehicule comerciale. În urma fuziunii între companiile Freudenberg și Trelleborg, compania a generat vânzări în valoare de aproximativ 1,6 miliarde euro în 2012.

Având peste 8000 angajați în 18 țări, TrelleborgVibracoustic proiectează, dezvoltă și produce tehnologii de control al vibrațiilor de înaltă calitate la nivel mondial. Pentru mai multe informații, vizitați www.tbvc.com .[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]