PREMII - Asociația Little People

PREMII

Little People a obţinut şi în anii anteriori premii pentru campaniile pe care le-a organizat. Dintre acestea, Campania „Poţi şi tu” iniţiaţă de Temerarii – tinerii supravieţuitori de cancer, a fost cea mai premiată.

Gala Premiilor Avantage 2009

Vicepreşedintele și fondatorul Asociaţiei Little People România, Katie Rizvi, a fost distinsă cu premiul „Femeia Anului 2009” la categoria „Apărarea şi Dezvoltarea Categoriilor Defavorizate”, în cadrul Galei Premiilor Avantaje. Evenimentul a mai oferit premii de excelenţă şi în domeniile „Implicare şi Responsabilitate Sociala”, „Artă şi Cultură”, „Promovarea şi Apărarea Drepturilor Femeii”, „Promovarea şi Apărarea Drepturilor Copilului”, „Ambasador al Artei Româneşti peste Hotare”, „Ecologie”, „Apărarea şi Promovarea Valorilor Democraţiei” şi „Iniţiativă în Ajutorarea Semenilor”.2010

În 2010 campania „Poţi şi tu” a câştigat premii în cadrul a două evenimente importante. La Romanian PR Award a primit diploma pentru „Special Award for Extraordinary Community Involvement” iar la Gala Societăţii Civile a câştigat premiul II.
Tot în anul 2010, activitatea Little People a fost recunoscută de Ambasada Marii Britanii la Bucureşti care ne-a felicitat pentru contribuţiile aduse serviciilor sociale din România.

2011

Gala Voluntarilor – Proiectul de voluntariat al anului 2011 in domeniul Sport si recreere

„Gala Voluntarilor 2011” a avut loc în data de 12 decembrie 2011 la Bucureşti la hotelul Howard Johnson, şi a marcat finalul evenimentelor organizate sub egida Anului European al Voluntariatului declarat de Comisia Europeană. Competiţa s-a aflat sub tutela Grupului de Coordonare al Anului European al Voluntariatului în România. La eveniment au participat 280 de invitaţi din domeniul non-profit, mediul academic, reprezentanţi ai instituţiilor publice şi ai mediului de afaceri. Asociația Little People a primit premiul pentru Proiectul de voluntariat al anului 2011 in domeniul Sport si recreere.

[vc_column_text]Premiul municipiului Timișoara pentru excelență și implicare socială pe anul 2011

Distincția a fost acordată de Primăria Municipiul Timișoara ca și recunoaștere a eficienței programului de suport psihosocial al pacienților desfășurat în beneficiul copiilor și adolescenților cu cancer din secția de oncopediatrie a Spitalului de urgență pentru Copii „Louis Țurcanu” Timișoara.

2012

Gala Romanian PR Awards 2012 – 25 octombrie

Forum for International Communications este o organizaţie non-guvernamentală care cultivă în mediul comunicatorilor profesionişti standardele etice şi de performanţă ale profesiei de relaţii publice. Fundaţia organizează din 2003 competiţia Romanian PR Award şi evenimentul Romanian PR Week, impuse drept cele mai importante evenimente de recunoaştere a excelenţei în domeniul comunicării de afaceri din România.

În data de 25 octombrie 2012, a avut loc cea de-a X-a ediție a competiției în care au fost înscrise 260 de proiecte în cele 24 de categorii. Shajjad Rizvi, co-fondatorul și președintele asociației alături de Nisa Rizvi, voluntar Little People și Eduard Novak, campion paralimpic au fost câștigătorii premiului special Comunicatorii anului.

Gala Medica, ediția IV, 2012 – Colegiul Medicilor din România

Este un eveniment anual care dorește să premieze performanțele din sistemul medical și exemplele de bune practice din domeniu. La ediția din 2012 câştigătorii au fost anunțați în cadrul unui eveniment la care au fost prezenţi ministrul Sănătăţii şi ministrul Educaţiei. Asociaţia Little Peoplea fost declarată câștigătoare la categoria Proiectul unei asociaţii de pacienţi cu cea mai mare adresabilitate pentru proiectul „O abordare psihosocială complexă pentru pacienţii oncopediatrici din România: de la prima internare până la un program sistematic de urmărire pe termen lung a supravieţuitorilor”.

Premiile Media de Excelență 2012

Ediția a IX-a a Premiilor Media de Excelență, din 31 mai 2012, a fost una deosebită. În fiecare an, evenimentul susține promovarea și răsplătirea implicării sociale pe diferite domenii de
activitate – știință, cultură, educație, medicină, business, sport ș.a. Instituțiile media acordă un premiu
clujenilor merituoși pentru valoroasa contribuție pe care au adus-o comunității. În cadrul evenimentului, Asociația Little People a fost răsplătită petru programul de suport psihosocial al pacienților.

Gala Societăţii Civile 2012

Tot în 2012, la Gala Societăţii Civile, Asociaţia Little People a obţinut premiul III pentru proiectul „Romanian International Table Tennis Open”.