Prima cutie de donație contactless din România - Asociația Little People

Prima cutie de donație contactless din România

Untitled design 7 1
Echipa Little People Echipa BT Card Contactless

 

Asociația Little People România împreună cu Banca Transilvania, a lansat, în premieră în România, primul dispozitiv dedicat donațiilor contactless.

5 lei este suma care poate fi donată de fiecare dată cu cardul contactless, emis de orice bancă, sau cu unul dintre accesoriile de plată din colecția BT Pay: aplicația cu acelaşi nume, stickerul, brățara sau ceasul contactless.

„Prin posibilitatea de a dona contactless cu ajutorul POS-urilor dedicate, oferim o alternativă modernă unui obicei tradițional, cel de a face donații. Ca parte a comunității, ne bucurăm să aducem tehnologia inclusiv în proiecte de implicare socială. Am numit aceste POS-uri speciale <cutii cu zâmbete> pentru că acest lucru ne dorim: să ajutăm împreună copiii şi tinerii să aibă o viață mai bună”, declară Ömer Tetik, Director General, Banca Transilvania.

 

„Banca Transilvania ne-a fost alături încă din primele luni de activitate ale asociației. Ne bucurăm că ideea POS-urilor pentru donații s-a transformat în scurt timp în realitate. Little People este prima organizație din România care oferă servicii și acces la tehnologii pentru acțiuni care au impact semnificativ în viața copiilor afectați de cancer”, afirmă Shajjad Rizvi, fondator și președinte al Asociației Little People România.

Curând vom face publică lista de magazine partenere ale asociației și filiale ale băncii unde vor fi amplasate cutiile de donație contactless. Fondurile colectate prin acest mecanism ne vor ajuta să ne continuăm activitatea zilnică destinată copiilor bolnavi de cancer din România.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Doneaza 2 euro