S-A ÎNCHEIAT CAMPANIA ZILELE BANDANEI - VĂ MULŢUMIM! - Asociația Little People

S-A ÎNCHEIAT CAMPANIA ZILELE BANDANEI – VĂ MULŢUMIM!

1622145 10151840994432035 2054004539 n 2

Dacă într-un articol anterior vă povesteam mai în detaliu despre evenimentele pe care le-am avut în perioada 4-15 februarie, azi am decis să îi aducem în prim plan pe cei care ne-au susţinut cu mic, cu mare,  prin bandane şi brăţări galbene, fie în cadrul campaniilor din mall-uri, fie împreună cu echipele minunate din care fac parte.

Am fost foarte fericiţi să vedem că vedete precum Antonia, Inna, Corina Caragea, VUNK sau Moonlight Breakfast au răspuns pozitiv campaniei noastre şi au purtat bandana, pentru a-i susţine pe cei care luptă împotriva cancerului. Blogger-ul Chinezu a fost ca de obicei la înălţime şi şi-a făcut propria lui bandană tricoloră:) Wow! Suntem recunoscători pentru implicare şi suport!

Pe Facebook am primit peste 200 de poze cu bandane purtate fie pe cap, la gât, pe mână, de cei mici, de oameni mari, de trupe de dans, echipe de angajaţi ale unor companii, clase de elevi, chiar şi animale de companie sau animale folosite pentru terapie. Am fost impresionaţi de ingeniozitatea voastră şi de mesajele de suflet pe care le-aţi transmis.

Antonia

INNA

Corina Caragea

VUNK

Moonlight Breakfast

Am avut 30 de companii care şi-au arătat interesul pentru bandanele personalizate sau le-au folosit pe cele personale, dar ceea ce este foarte important, s-au implicat şi ne-au trimis poze şi mesaje de încurajare. Deşi în total au fost create 2000 de bandane, feedback-ul primit şi dorinţa oamenilor de a purta bandanele a fost mult mai mare. Vă mulţumim!

ACI Worldwide

AIMS Romania

Banca Românească – Filiala Cluj

Biroul Transfrontalier Călăraşi

Câini de salvare Transilvania

Endava Iaşi

FM Logistics

Hella România

HorsEmotion Hipoterapie

Compania Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen

TMD Friction

În Bucureşti, Iaşi, Cluj, Timişoara şi Chişinău, am avut campanii de promovare în centrele comerciale, concerte caritabile, campanii de conştientizare în şcoli şi licee. În cadrul acestor acţiuni, am interacţionat cu peste 9500 de oameni şi am avut ocazia de a distribuit 769 de bandane şi 2364 de brăţări galbene. Ne-aţi lăsat fără cuvinte şi putem doar să vă spunem un sincer şi din inimă: MULŢUMIM!


Doneaza 2 euro