Un deceniu de Temerarii - Asociația Little People

Un deceniu de Temerarii

Untitled design 7
gala 2017

 

La mijlocul lunii decembrie, capitala țării va găzdui 300 din cei peste 750 de tineri supraviețuitori de cancer, membri ai Comunității Temerarii – Comunitatea Națională a Tinerilor Români Supraviețuitori de Cancer.

Evenimentul marchează 10 ani de întâlniri naționale a foștilor pacienți, care aparțin comunității fondate de către Asociația Little People România, tratați în toate cele 13 secții de onco-pediatrie cu care asociația colaborează, pentru a sărbători victoria asupra bolii și pentru a trăi emoția revederii altor tineri care au trecut prin experiențe similare. Așa cum mulți supraviețuitori se destăinuie, nu ai cancer o dată și după, nu mai ai. O dată ce ai avut de a face cu cancerul, viața ta se schimba și nu mai este aceași.

Momentul Galei de Crăciun le reamintește în fiecare an de adevăratul spirit al Crăciunului, de prieteniile pe viață legate, de exemplul pe care îl oferă copiilor bolnavi de cancer, de importanța apartenenței la o comunitate care reflectă siguranță, încredere, asistență în parcursul întortochiat al vieții de după tratament!

Mulțumiri speciale revin sponsorilor care au făcut acest eveniment posibil: Novartis, MGI Coutier, Blue Projects, Leoni, Timotion, Coca – Cola HBC, A&D Pharma, United Way, Mega Image, Bella, Inntour, Sanofi Genzyme, Chic Ville și tutor celor care au făcut acest eveniment posibil.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Doneaza 2 euro