Ziua Internațională a Copilului sărbătorită alături de DB Schenker - Asociația Little People

Ziua Internațională a Copilului sărbătorită alături de DB Schenker

Untitled design 7

Cu ocazia zilei de 1 iunie am avut invitați speciali la camerele de joacă. Pentru a-l doilea an consecutiv, angajații DB Schenker din Cluj Napoca, București, Timișoara și Iași s-au implicat în activități de voluntariat.

Alături de specialiștii Little People din aceste orașe, angajații au avut oportunitatea să trăiască o zi plină de emoții, lecții despre curaj, speranță și bucuria în forma ei cea mai pură. În cadrul activităților implementate la camerele de joacă din 6 secții de oncopediatrie s-a sărbătorit copilăria.

Un copil bolnav de cancer este în primul rând copil care are aceleași curiozități, aceleași dorințe de învățare, aceleași nevoi de a fi susținut în procesul de descoperire a propriei identități. Atunci când sunt internați în spital, de multe ori se simt pierduți într-un univers necunoscut.

Ziua petrecută în secțiile de oncologie, alături de micuții pacienți și specialiștii Little People a reprezentat o adevărată ”lecție de viață și de curaj” pentru toți voluntarii implicați. Am cunoscut copii minunați și puternici, iar în cele câteva ore petrecute alături de ei am reușit să înțelegem cât de importante sunt activitățile desfășurate în camera de joacă sau la marginea patului, atât pentru micuți, cât și pentru părinții acestora. Zâmbetele copiilor ne-au făcut să vrem să fim alături de ei în lupta împotriva cancerului și cu siguranță toți voluntarii DB Schenker vor continua să promoveze cauza Little People atât în cadrul companiei cât și în cercurile lor sociale.”
(voluntar din partea DB Schenker)

Le mulțumim angajaților DB Schenker pentru că au fost alături de noi în acest proces al redescoperirii frumuseții fiecărei vârste! Îi mai așteptăm cu mare interes și noi și copiii pentru a repeta și în anii viitori o experiență dedicată curajului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *