ALĂTURĂ-TE ECHIPEI F#CK CANCER LA MARATONUL INTERNAŢIONAL BUCUREŞTI! - Asociația Little People

ALĂTURĂ-TE ECHIPEI F#CK CANCER LA MARATONUL INTERNAŢIONAL BUCUREŞTI!

team fck cancer 003

 

Pe 5 octombrie, Asociaţia Little People şi Temerarii, clubul tinerilor care au învins cancerul, vor prezenţi la linia de start a Maratonului Internaţional Bucureşti, pentru a susţine copiii şi tinerii diagnosticaţi cu cancer! Şi tu poţi fi alături de ei, făcând parte din echipă.

Centrul universului nostru au fost mereu copiii şi adolescenţii din cele 9 secţii oncopediatrice din România şi Republica Moldova, unde Little People îşi desfăşoară zilnic activitatea. Pentru a fi alături de ei şi în continuare şi pentru a le oferi speranţa şi încrederea în ziua de mâine, te aşteptăm să faci parte din echipa noastră şi să susţii strângerea de fonduri care le va oferi o şansă la viitor.

La linia de start vor prezenţi şi tineri supravieţuitori ai cancerului, membri ai grupului Temerarii. Pentru că sunt tineri, pentru că au fost atât de nedrept afectaţi de o experienţă nedorită şi oribilă, atunci când nu mai este nimic de spus, aceşti tineri strigă într-un glas: „F#ck Cancer!”. Pentru prima dată, susținătorii cauzei vor alerga la Maratonul Bucureşti ca și membri ai echipei F#CK CANCER.

Vă aşteptăm și pe voi! Sunteţi gata să transmiteţi mai departe acest mesaj și să alergaţi alături de tinerii curajoși?

Distanţa celei mai lungi curse este de 42,195 km. Startul se va da la ora 09:00, iar timpul limită este de şase ore. De asemenea, puteţi opta pentru una dintre cele patru curse destinate adulţilor sau pentru cursa destinată copiilor:

  • Maraton – 42,195 km
  • Şatfetă – 4×10,548 km
  • Semimaraton – 21.097 km
  • Cursa Populară – 2,9 km
  • Cursa Copiilor – 0.85/1.4 km

Pentru mai multe detalii puteți accesa site-ul bucharest-marathon.com. Înscrierile online sunt închise, dar vă așteptăm cu drag să vă înscrieți în data de 3 sau 4 octombrie, direct la Cortul Expo din Piața Constituției.

De asemenea, puteţi susţine echipa cu ajutorul unei donaţii realizate prin intermediul platformei on-line Galantom:  http://thelittlepeople.galantom.ro/sergheipinzaru1

Vă aşteptăm cu nerăbdare, sâmbătă, 5 octombrie în Piaţa Constituţiei din Bucureşti!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Doneaza 2 euro