Fit 4 Life - Asociația Little People

Fit 4 Life

Anul 2020 a fost atât de diferit pentru fiecare dintre noi. Ne-am schimbat sufrageria în birou de muncă, şcoala și facultatea s-au mutat în mediul online, am înlocuit mersul la sală cu filmele văzute de pe canapeua confortabilă, iar întâlnirile cu prietenii s-au transformat în emoticoane trimise în conversaţiile de la distanţă.

Am simțit dorul tinerilor supraviețuitori de cancer de a petrece alături de alte sute de prieteni întâlniți an de an în Tabăra de vară și Gala de Crăciun, nevoia de a se umple cu energia grupului, de a râde, relaxa și povesti pe îndelete, de a face activități în echipă.  

Ne-am adaptat însă și am învățat că distanța fizică poate fi înlocuită de alternativele online.

Fit 4 Life este un program creat pentru tinerii supraviețuitori de cancer, Temerarii, ca o alternativă online la reuniunile noastre, prin care pot găsi susținerea și încurajarea de a dobândi obiceiuri care să contribuie la armonia fizică și mentală.
Fit 4 Life

Prin susţinerea financiară a partenerilor noştri de la BorgWarner România, începând cu luna martie 2021 vom organiza o serie de sesiuni online care se vor concentra în jurul unor subiecte de interes precum sport și bunăstare a trupului, exerciții cognitive, sănătate mintală și nutriție. Toate informațiile vor veni într-o manieră interactivă din partea unor invitați speciali, celebrități și specialişti în domenii prin intermediul unor întâlniri care vor deschide apetitul pentru mișcare, cunoaștere și stare de bine.

Dacă ai ajuns pe acestă pagină, ești curios și ti-ar plăcea să iei startul cu noi urmărește programul întâlnirilor online și salvează datele în calendarul tău personal! Nu rata ocazia de a te revedea cu prietenii dragi și de a învăța cum să ai grijă de tine și de corpul tău!

Vom publica programul întâlnirilor online în curând.