Gala de Crăciun Temerarii 2019 - Asociația Little People

Gala de Crăciun Temerarii 2019

În perioada 5-9 decembrie, Timișoara a găzduit 310 tineri supraviețuitori de cancer, membri ai Comunității Temerarii – Comunitatea Națională a Tinerilor Români Supraviețuitori de Cancer, fondată de Asociația Little People.

Cea de-a 12-a ediție a Galei de Crăciun Temerarii a reunit foști pacienți din toate cele 13 centre de tratament oncopediatrice cu care asociația colaborează, pentru a sărbători victoria asupra bolii și reușitele acțiunilor comunității desfășurate pe parcursul anului.

,,În fiecare an celebrăm victoria asupra cancerului în marea familie Temerarii. Suntem foarte recunoscători tuturor celor care contribuie la povestea de succes a acestor tineri extraordinari. Doresc să transmit mulțumiri speciale reprezentanților Primăriei Municipiului Timișoara, Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii ,,Louis Țurcanu” și Operei Naționale, care sunt un model de sustinere si deschidere oferite de comunitatea frumoasa din Timisoara.” a declarat Katie Rizvi, fondator al Asociației Little People și Temerarii.

,,Decembrie e luna cadourilor. Și, pentru mine, cel mai frumos cadou e invitația la Gala Temerarii organizată de Asociatia Little People, în fiecare an, în perioada sărbătorilor de iarnă. Într-un decor de poveste, eleganți și cu zâmbete largi, cu emoții ce ne fac inimile fericite, ne revedem cu toții, prieteni vechi și noi. Aici sărbătorim viața, ne ridicăm mai sus de boala care ne-a dezechilibrat, ne regăsim puterea de a fi noi înșine. Exact ca într-o familie. Și mereu ne întoarcem acasă mai puternici.– Sorina Tămaș, supraviețuitoare de cancer.

Timișoara este orașul gazdă al acestui eveniment pentru a doua oară, Asociația Little People bucurându-se de spirijinul constant al comunității, companiilor și instituțiilor locale. Tinerii supraviețuitori de cancer prezenți la această ediție s-au bucurat de extraordinarul spectacol de operă Carmen, oferit prin bunăvoința Operei Naționale Timișoara.

Anterior serii festive a Galei, pe data de 5 decembrie, 50 de tineri supraviețuitori de cancer au participat la Leadership Training, organizat cu scopul de a-i pregati pe acestia și împuternici în a se autoreprezenta în grupuri de interes și pentru a deveni în comunitate vocea pacienților afectați de cancer.

Mulțumiri speciale revin sponsorilor și partenerilor locali care au făcut acest eveniment posibil!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Doneaza 2 euro