Tabăra Temerarii - despre tradiție și victorie - Asociația Little People

Tabăra Temerarii – despre tradiție și victorie

Toamna se numără… zâmbetele și îmbrățișările pline de dor din Tabăra Temerarii, activitățile colorate și workshop-urile dedicate supraviețuitorilor de cancer, plimbările în natură și numeroasele aventuri pe care le-am pregătit pentru participanți.

Între 4 și 8 Septembrie, într-un loc îmbelșugat de tradiție, Maramureș, la Complex Șuior, va avea loc cea de-a 14-a ediție a Taberei Temerarii, care va reuni zeci de tineri supraviețuitori de cancer. Participanții au vârsta cuprinsă între 13 și 17 ani, tratați în toate cele 13 secții de oncopediatrie și, pe parcursul acestor zile, vor lua parte la cea mai mare întâlnire dedicată lor.

Tematica acestei ediții va avea drept scop încurajarea pacienților de a îmbrățișa un stil de viață sănătos, echilibrat, de a înțelege profund importanța sănătății mintale, de a descoperii elementele importante despre nutriție și hrană sănătoasă, care ulterior să constituie baze puternice pentru dezvoltarea unui stil de viață armonios.

Precum anul trecut, activitățile gândite pornesc de la această temă, și de abia așteptăm să vă dezvăluim pe parcursul zilelor tot ceea ce vom face. Până atunci, vă lăsăm cu un sneak peek de la ediția de vara trecută. Tinerii au făcut smoothie-uri delicioase și sănătoase, s-au bucurat de tot ce parcul de aventură avea de oferit, au înotat ca niște adevărați sportivi și au trăit cele mai emoționante momente alături de marea familie Temerarii.

Untitled design 4

Cu astfel de mărturii se încheie fiecare ediție a taberei, lucru care ne încurajează an de an să pregătim cele mai speciale experiențe pentru tinerii supraviețuitori de cancer:

Untitled design 22 1

Temerarii reprezintă o comunitate umbrelă care cuprinde toți adolescenții și tinerii supraviețuitori de cancer din România, unde pacienții se pot întâlni, pot beneficia de oportunități de auto-dezvoltare, socializare, suport emoțional și financiar pentru investigații medicale, consultanță, un mediu sigur în care pot fi împărtășite temerile și pot fi identificate soluții în integrarea unui mod de viață normal.  Temerarii este o rețea de suport ,,de la pacient la pacient” unică în țară.

Mulțumim tuturor sponsorilor care au crezut în importanța acestui eveniment și alături de care am putut aduce împreună Marea Familie Temerarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Doneaza 2 euro