ZILELE BANDANEI 4-15 FEBRUARIE - PORT BANDANA PENTRU CA IMI PASA! - Asociația Little People

ZILELE BANDANEI 4-15 FEBRUARIE – PORT BANDANA PENTRU CA IMI PASA!

Asociația Little People a pregătit pentru al patrulea an consecutiv campania de conștientizare ,,Zilele Bandanei”, care se va desfășura în perioada 4-15 februarie, și care va marca, 2 zile importante în calendarul mondial și anume Ziua Mondială de Luptă Împotriva Cancerului (4 februarie) și Ziua Internațională a Copilului cu Cancer (15 februarie).

Campania de conștientizare “Zilele Bandanei” este un exercițiu de solidaritate față de toate persoanele afectate de cancer și un îndemn la acțiune: ,,Port bandana pentru că îmi pasă!”

Bandanele pot fi comandate la adresa de email: emanuel@thelittlepeople.ro în schimbul unei donații de 10 lei. Bandanele pot fi livrate prin intermediul curieratului rapid.
Vă invităm pe fiecare dintre voi, colegi, prieteni, amici, familie, să susțineți inițiativa prin achiziționarea unei bandane și postarea unei fotografii pe pagina de Facebook a Asociației https://www.facebook.com/LittlePeopleRomania.

Pe toată perioada campaniei, vom organiza o serie de acțiuni și evenimente la nivel național cu scopul de a invita publicul larg să își exprime susținerea față de cei care trec prin experiența luptei împotriva cancerului. Mai multe detalii la new.thelittlepeople.ro


Doneaza 2 euro