BUCURIA DE A ÎNVINGE CANCERUL ESTE RETRĂITĂ AN DE AN! - Asociația Little People

BUCURIA DE A ÎNVINGE CANCERUL ESTE RETRĂITĂ AN DE AN!

Untitled design 7
16425848 10154082741312035 4528088794732593915 n

 

Pentru noi, 2017 a început cum nu se putea mai bine, amintindu-ne de cele mai prețioase momente trăite în cadrul Galei de Crăciun Temerarii la care au participat peste 250 de tineri foști pacienți din toate colțurile țării! Cea de a IX-a ediție a Galei, organizată la Timișoara a înregistrat un numar record de participanți!

Mulțumiri tuturor cadrelor medicale, sponsorilor, partenerilor și prietenilor care ne-au onorat cu prezența la acest eveniment! Ne-am bucurat să petrecem o seară magică înconjurați de tineri supraviețuitori, de prieteni și de reprezentanți ai Municipiului Timișoara, ai Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii ,,Louis Țurcanu”!

Mai mult, Gala de Crăciun a găzduit Conferința Open Space care a reprezentat ocazia perfectă prin care tinerii au evidențiat semnificația fundamentală a apartenenței la o comunitate de suport care prin intermediul membrilor aduce în atenția publicului și specialiștilor din România provocările ajustării la normalitatea de după tratament, importanța de a avea un rol activ și a de fi conectați în forumurile internaționale de profil, misiunea asumată de a fi inspirația fiecărui copil nou diagnosticat cu cancer.

Aici puteți vedea fotografii de la Conferința Open Space.

Iar aici și aici gasiți albumele cu fotografii ale Galei de Crăciun.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Doneaza 2 euro