POKER BEATS CANCER - Asociația Little People

POKER BEATS CANCER

Untitled design 7 1
poker beats cancer de fb

 

Asociația Little People România și PokerFest organziează evenimentul Poker Beats Cancer, un turneu de poker prin care se vor strânge bani pentru ajutorarea copiilor afectați de crunta maladie a prezentului.

Acțiunea caritabilă  se va desfășura în data de 30 noiembrie 2016, urmând să fie găzduită de JW Marriott Grand Hotel București.

Turneul practică un buy-in de 100€ cu posibilitate de re-entry, iar fondul de premii generat va fi donat în totalitate pentru ajutorarea copiilor bolnavi de cancer. Cu cât mai mulți jucători în competiție, cu atât mai mari vor fi fondurile care vor pleca spre micuții încercați de soartă încă din primii ani de viață.

Totuși, evenimentul va avea și premii consistente în bani și pachete de servicii, asigurate de sponsorii care susțin turneul.

Acțiunea nu este meritul nostru, ci al participanților ce se vor înscrie în turneu. Noi doar le oferim ocazia să își folosească generozitatea într-un scop umanitar de maximă prioritate. Mă bucur că inițiativa și-a găsit ecou instantaneu în rândul celor invitați

 

Sorin Constantinescu, PokerFest CEO

Pentru mai multe informații, vizitați: https://pokerfest.ro/poker-beats-cancer/

 

 


Doneaza 2 euro