ÎNCEP ÎNSCRIERILE LA TABĂRA DE VARĂ TEMERARII 2016! - Asociația Little People

ÎNCEP ÎNSCRIERILE LA TABĂRA DE VARĂ TEMERARII 2016!

grup 1

 

Asociația Little People, care de peste 20 de ani se bucură de o colaborare activă cu toate cele 13 centre de tratament oncopediatric din România, organizează pentru al IX-lea an consecutiv cea mai mare tabără națională pentru adolescenții care au finalizat tratamentul împotriva cancerului: Tabăra TEMERARII!

Tabăra va avea loc anul acesta la Bran, în județul Brașov, în perioada 9-14 iulie și este adresată tinerilor cu vârsta între 13-17 ani, și care au terminat tratamentul oncologic.

Temerarii înseamnă înainte de toate O SINGURĂ MARE FAMILIE, o comunitate unică, care oferă celor care au finalizat tratamentul oncologic oportunități de auto-dezvoltare, socializare, suport emoțional, suport financiar pentru investigații medicale, consultanță, un mediu sigur în care își pot împărtăși temerile și pot indentifica soluții pentru reintegrarea socială și educațională.

,,Fiecare tabără m-a îmbogățit cu momente inedite, pline de fericire, distracție, solidaritate și chiar iubire… petrecute alături de oameni speciali, de a 2-a mea familie! Atunci când întâlnesc cele două cuvinte ”tabăra temerarii” rațiunea nu îmi zice nimic altceva decât înțelegere, coeziune, iubire, curaj, fericire, distracție, energie pozitivă! Este uimitor… atunci când îți grăiești propria poveste și știi că toți… toți cei din jur sunt la asentimentul tău, te ințeleg atât de bine, pentru că da… și ei au simțit aceeași durere, o poveste asemănătoare și ne mai leagă ceva… VICTORIA !” Ioana, supraviețuitoare de cancer, membră Temerarii.

Pentru detalii și înscrieri: delia@thelittlepeople.ro sau la nr. de telefon 0758105142

Vă așteptăm cu drag!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Doneaza 2 euro