Cursa împotriva cancerului - Asociația Little People

Cursa împotriva cancerului

Untitled design 7

Timp de 5 ani consecutivi, ”Cursă împotriva cancerului” a devenit o tradiție pentru comunitatea din Timișoara, la fel ca și participarea noastră la Timotion. Am plecat la drum cu speranța de a contribui activ la conștientizarea de către publicul larg a luptei împotriva cancerului la copil, cu dorința de a schimba mentalități, pentru ca la finalul fiecărei ediții să fim măguliți de implicarea fiecărui alergător sau susținător al proiectului nostru.

În 2020, alergăm separat, dar ÎMPREUNĂ pentru copiii bolnavi de cancer. Anul acesta, ediția de pandemie Timotion 2020, arată puțin diferit. Participanții aleargă oricând, în perioada 3-11 octombrie, prin înscrierea la una dintre cele două curse Timotion – Timișoara se miscă, dacă sunt din oraș, sau Timotion Everywhere, dacă aleargă oriunde în lume și aleg proiectul Little People.

Donațiile sunt deschise și după terminarea cursei, până în 25 octombrie, puteți să susțineți proiectul Little People la Timotion sau unul dintre cei 6 campioni ai noștri aici.

Orice donație contează!

Timotion ne-a adus împreună pe toți cei care dorim să contribuim într-un fel sau altul la viața trăită armonios de copiii bolnavi de cancer chiar și atunci când sunt în spital și urmează tratamentul oncologic. Datorită Timotion am putut transmite mai departe mesajul puternic al supraviețuirii cancerului, am putut oferi un model de susținere și implicare pentru copii, am reușit să colorăm comunitatea în galben și să avem un număr impresionat de susținători alături de fiecare dată. Cu ajutorul fiecăruia dintre alergătorii și susținătorii Little People, cancerul nu mai este un subiect tabu, nu mai înseamnă sentința la moarte. Cancerul poate fi învins.

Mulțumim Fundatia Comunitara Timisoara și Alergotura pentru organizarea acestui eveniment în comunitate și pentru comunitate!


Doneaza 2 euro