#stamacasa și facem bine la prima ediție a Quiz-ului Caritabil Online Little People - Asociația Little People

#stamacasa și facem bine la prima ediție a Quiz-ului Caritabil Online Little People

Untitled design 7 3

Quiz-ul Caritabil Little People organizat lună de lună reprezenta modalitatea perfectă în care ne întâlneam îndeaproape cu comunitățile care veneau în sprijinul activității noastre.

Din păcate, planurile ne-au fost schimbate subit din cauza situației impuse de coronavirus. Singurul lucru însă pe care nu putem să-l încetăm, chiar și în această perioadă cât #stamacasa, este grija față de copiii, tinerii afectați de cancer și famiile acestora. Vezi filmulețul #avemgrijadetine.

Așa că ne-am adaptat și am mutat mult îndrăgitul Quiz Caritabil în online, cu scopul, de a strânge fonduri pentru a continua să oferim servicii esențiale copiilor afectați de cancer.

Prima ediție, din 22 aprilie de la ora 19.00, va fi ocazia perfectă să ieșim din monotonie și să ne aducem aminte că în ciuda faptului că #stamacasa privați de activități și evenimente publice putem face o faptă bună.  Întrebările vor fi adresate ca și până acum în limba engleză, de nimeni altul decât Shajjad Rizvi, în calitate de moderator al evenimentului.

Detalii despre eveniment pot fi găsite aici.

Linkul de înscriere poate fi găsit aici.

Donația fiecărui participant este una modică, de minim 3 euro, dar suntem recunoscători pentru orice donație, în această situație instabilă financiar.

Se poate participa din orice colț al țării, folosind un telefon, tabletă sau computer conectat la internet.

Limita este de 500 de participanți, după care link-ul de înscriere va fi închis.

Așa că iată ocazia perfectă de a face o faptă bună, mai ales acum în preajma Sărbătorilor Pascale în care gândurile noastre ar trebui să se îndrepte către cei care au cel mai mult nevoie de ajutor.

Vă așteptăm pe toți!


Doneaza 2 euro