ZILELE BANDANEI 4-15 FEBRUARIE 2014! - Asociația Little People

ZILELE BANDANEI 4-15 FEBRUARIE 2014!

bandana_day_friends
bandana day friends

 

 

În perioada 4-15 februarie Asociaţia Little People a lansat campania de conștientizare ,,Zilele Bandanei”, care marchează la fel ca în fiecare an, 2 zile importante în calendarul mondial și anume Ziua Mondială de Luptă Împotriva cancerului (4 februarie) și Ziua Internațională de Luptă împotriva Cancerului la Copil (15 februarie). Pe toată perioada campaniei, Asociația Little People organizează o serie de acțiuni și evenimente la nivel național cu scopul de a invita publicul larg să își exprime solidaritatea, prin purtarea unei bandane.

“Dorim ca împreună acordăm o altă semnificaţie bandanei – sau eșarfei, baticului sau oricărui alt accesoriu purtat în mod tradiţional pe durata tratamentului –   în onoarea celor care se luptă cu boala în ţară și în lume! Semnificaţia eșarfei purtată de pacienţi atunci când trec prin tratamentul oncologic şi îşi pierd părul, poate fi transformată într-un simbol al încurajării și solidarităţii. Astfel, iniţiativa este un îndemn la aiune: port bandana, pentru că îmi pasă. Îi invităm pe toţi cei care vor să susţină lupta proprie, a unui apropiat sau a miilor de bolnavi din România să poarte o bandană de Zilele Bandanei, demonstrând astfel ca bandana înseamnă luptă și nu un stigmat”, a declarat Katie Rizvi, vice-preşedinte al Asociaţiei Little People.

În  schimbul unei donații simbolice, de 10 lei, pot fi comandate bandane personalizate pe pagina de Facebook Asociația Little People România sau la info@thelittle-people.org. Bandanele vor putea fi găsite și la standurile pregătite de voluntarii Little People, pe data de 4 februarie, între 10:00-21:00 în Polus, Cluj-Napoca, 7 și 8 februarie, între 10:00- 22:00, Carrefour Băneasa, București, 8 februarie, între 09:00- 20:00 la Palas, Iași, 9 februarie, între orele 10:00-21:00, la Hipermarketul Cora Cluj, 14 și 15 februarie, între 10:00-22:00, la Cora Lujerului în București și 15 februarie, între 10:00-21:00 la Iulius Mall, Cluj-Napoca.

Totodată, cei care doresc să fie solidari cauzei, pot trimite fotografii purtând propriile bandane, la adresa de e-mail info@thelittle-people.org sau pot posta direct pe pagina de Facebook a Asociaţiei. Așteptăm fotografii din toate colţurile lumii. În 4-15 februarie, accesoriul de bază este bandana! Indiferent cum va fi purtată, pe cap, la gât, la încheietura mâinii, bandana va reprezenta mesajul nostru comun pentru cei care trec prin această luptă: nu e rușinos să porţi bandana, suntem alături de tine!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Doneaza 2 euro